اولین قدم در راه اندازی و طراحی یک وب سایت موفق ، بررسی دقیق نیازها و خدماتی است که وب سایت می بایست در اختیار بازدیدکنندگان سایت قرار دهد. باقی مراحل طراحی منوط به شناسایی بسیار دقیق مخاطبان وب سایت و همچنین دلایل اصلی راه اندازی سایت خواهد بود. شناسایی سطوح مختلف بازدیدکنندگان وب سایت، شناسایی سلایق و سطح تحصیلات، شناسایی سطوح اجتماعی مخاطبان و بازدیدکنندگان سایت، بررسی سطح دانش مخاطبان در کاربری اینترنت، کیفیت دسترسی کاربران به اینترنت پر سرعت، شناسایی دقیق نیازها و روش برطرف نمودن این نیازها توسط سایت، و سایر پارامترهایی از این دست، همه و همه ما را در رسیدن به هدف نهایی که همانا طراحی سایت موفق ، محبوب ، کاربردی با میزان بازدهی بالا است یاری خواهد نمود. بدیهی است در این مرحله از طراحی سایت ، هرگونه اشتباه و یا نادیده گرفتن نیازهای کاربران صدمات جبران ناپذیری را به فرآیند طراحی وبسایت خواهد زد.
نوسازی و تجهیز ماشین آلات کشاورزی در خوزستان
بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات خط اعتباری به استان خوزستان تعلق گرفته است.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: رئیس اداره امور فن آوریهای مکانیزه سازمان با بیان این خبر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در راستای افزایش ضریب مکانیزاسیون ، نوسازی و تجهیز ماشین آلات کشاورزی 568 میلیارد و 435 میلیون ریال تسهیلات مکانیزاسیون به کشاورزان استان اعطا گردیده است.
محمد حسین بصیری زاده افزود: این تسهیلات از محل خط اعتباری جهت یک هزار و 344 دستگاه انواع تراکتورهای سبک و سنگین ، ادوات دنباله بند و کمباین اعطا شده است.
وی اظهار داشت: از این میزان 643 دستگاه تراکتور، 666 دستگاه ادوات دنباله بند و 25 دستگاه کمباین می باشد.
بصیری زاده در پایان تصریح نمود: در سال جاری یک هزار و 27 میلیارد و 680 میلیون ریال تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون به استان خوزستان تعلق گرفته است.
استفاده از کشاورزی حفاظتی در کشت محصولات زراعی خوزستان
در بیش از 400 هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان کشاورزی حفاظتی صورت گرفته است.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: رئیس اداره امور فن آوریهای مکانیزه سازمان با بیان این خبر گفت: در سال جاری 447 هزار هکتار از مزارع استان با استفاده از کشاورزی حفاظتی آماده سازی و کشت گردید.
محمد حسین بصیری زاده افزود: از این میزان 357 هزار هکتار به روش کم خاک ورزی آبی، 81 هزار هکتار کم خاک ورزی دیم ، 43 هزار هکتار بی خاک ورزی آبی و 9 هزار هکتار به روش بی خاک ورزی دیم کشت آماده سازی شده است.
وی ادامه داد: این اقدام در راستای ترویج بقایای گیاهی بر سطح مزرعه، ممانعت از آتش زدن بقایای محصول در اراضی کشاورزی و تقویت مواد آلی خاک صورت گرفته است.
لازم به ذکر است سال گذشته استان خوزستان مقام اول را در اجرای کشاورزی حفاظتی کسب نموده است.
مکانیزاسیون عامل مدیریت نهاده های کشاورزی
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور در اهواز گفت: در حوزه واردات ماشین آلات کشاورزی بیش از 90 درصد به خودکفایی رسیده ایم
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی : رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در مراسم افتتاح هفتمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی در اهواز گفت: از ابتدای تشکیل دولت یازدهم تا کنون ماهانه بیش از یکصد میلیارد تومان در حوزه مکانیزاسیون سرمایه گذاری شده است که 80 درصد آن تسهیلات و 20 درصد آورده شخصی بوده است.
کامبیز عباسی افزود: در این مدت 90 هزار دستگاه تراکتور وارد عرصه های کشاورزی شده و 30 درصد از ناوگان ماشین آلات کشاورزی نوسازی شده است.
وی با بیان اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم خوزستان در کمتر از 10 ماه در حوزه ماشین آلات کشاورزی بیش از 53 میلیارد تومان سرمایه گذاری به صورت پیوسته انجام شده افزود: در دولت های قبل میانگین این سرمایه گذاری ها کمتر از 200 میلیارد تومان به صورت ناپایدار بوده است.
عباسی ادامه داد: برای سال های آینده بسته های مختلفی در راستای توسعه فناوری های نوین و ماشین آلات در نظر گرفته شده است که از جمله آن ها پرداخت وام هایی با نرخ کمتر از 4، 6 و 10 درصد می باشد و برآورد اولیه بدست آمده 770 میلیارد تومان می باشد.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با بیان اینکه در حال حاضر در بخش ماشین آلات کشاورزی در برخی از حوزه ها به خود اتکایی رسیده ایم اظهار داشت: کماکان در بخش فناوری های نوین نیازمند واردات هستیم و اگر به شبکه جهانی متصل نباشیم در کمیت و کیفیت، اثرات منفی را شاهد خواهیم بود.
کامبیز عباسی افزود: 99 درصد از ادوات خاک ورزی ، 90 درصد برداشت کشور و بیش از 94 درصد از تراکتورهای مورد استفاده تولید داخلی هستند و در 5 تا 10 درصد از بخش ماشین آلات کشاورزی نیازمند به واردات هستیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ضریب مکانیزاسیون 1/62 اسب بخار در هکتار می باشد که این میزان در دولت های قبلی بین 1 تا 1/1 بوده است گفت: این افزایش سبب بالا بردن تولید محصولات، خوداتکایی در حوزه گندم و چغندر شده است.
عباسی یکی از مشکلات موجود در بخش مکانیزاسیون را برداشته شدن ارز مبادله ای عنوان کرد و افزود: وزیر جهاد کشاورزی در خصوص بازگشت مجدد ارز مبادله ای تقاضای خود را با معاون اول رییس جمهور و معاون صنعت ، معدن و تجارت مطرح کرده است.
وی ادامه داد: سهم ارز مبادله ای 150 تا 200 میلیون دلار می باشد که اگر اصلاح نشود روند توسعه فناوری های نوین با مشکل مواجه خواهد شد و باعث افزایش قیمت حدود 30 درصدی در بخش ماشین آلات نوین خواهیم بود.
عباسی همچنین اظهار داشت: در حال حاضر 200 واحد فعال در حوزه تولید ماشین آلات کشاورزی در بخش های مختلف دام، طیور، جنگل مراتع، گیاهان دارویی و گلخانه ها داریم و امیدواریم تا پایان برنامه ششم توسعه ضریب مکانیزاسیون به 2/1 اسب بخار برسد.
وی توسعه حفاظتی کشاورزی را یکی از راهکارهای مناسب برای مشکلات آب و هوایی خوزستان و مکانیزاسیون را عامل مدیریت نهاده ها دانست و افزود: در حوزه مکانیزاسیون استاندارد سازی اهمیت ویژه ای دارد طوریکه سالانه یک هزار استاندارد سازی در زمینه ادوات و ماشین آلات در کشور صورت می گیرد.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در پایان با بیان اینکه جایگاه ماشین آلات کشاورزی در حوزه صنعت رعایت نشده است و باید 100 پله ارتقا پیدا کنیم تصریح نمود: در حال حاضر در حوزه صنعت کشور دفتر مشخصی در حوزه مکانیزاسیون وجود ندارد و تمام تولی گری حوزه صنعت به واسطه کشاورزان بر دوش وزارت جهاد کشاورزی است این در حالی است که 30 میلیون خودرو و 10 میلیون موتور سیکلت و تنها 460 هزار تراکتور در سطح کشور وجود دارد که این نشان دهنمده یک جامعه محدود ولی بسیار اثرگذار در امنیت غذایی کشور است.
هفتمین نمایشگاه بین المللی بخش کشاورزی در اهواز برگزار گردید
بنابر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: رئیس اداره امور فن آوریهای مکانیزه سازمان با بیان این خبر گفت: هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع ماشین آلات کشاورزی، نهاده ها، آبیاری، آبرسانی، دام، طیور، شیلات و آبزیان و دامپزشکی با حضور 150 موسسه داخلی و نمایندگان شرکت های خارجی در تاریخ 7 لغایت 10 بهمن ماه از ساعت 15 تا 22 در محل دائم نمایشگاه های بین المللی اهواز برگزار شد.
محمد حسین بصیری زاده افزود: امسال واحدهای تولید کننده از استان های تهران، آذربایجان شرقی، البرز، همدان، خراسان رضوی، مازندران، اصفهان ، قزوین، قم، یزد، مرکزی، گلستان، فارس، کردستان، اردبیل، چهار محال بختیاری، کرمان و کرمانشاه، خوزستان و کشورهای هند و نروژ تولیدات خود را در نمایشگاه به نمایش گذاشتند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی در افتتاحیه این نمایشگاه عنوان کرد: ارائه توانمندیهای موسسه ها، معرفی کالا یا خدمات جدید، ایجاد ارتباط موثر، تحقیق بازار و بازاریابی، ورود به بازارهای جدید، اخذ سفارش از مشتریان جدید، روابط عمومی و ایجاد آگاهی، افزایش میزان اثر تبلیغات در سطح عمومی، تبادل اطلاعات و تجربیات، گسترش کانال های توزیع و ایجاد نمایندگی، اخذ سفارش و فروش فوری، قیمت گذاری کالا و خدمات موسسه خود و رقیب شناسی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه بوده است.
جذب دستگاه ریزدانه کار بیش از سهم مصوب در خوزستان
بیش از یکصد دستگاه ریزدانه کار در استان جذب شده است.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: رئیس اداره امور فن آوریهای مکانیزه سازمان با بیان این خبر اظهار داشت: در راستای توسعه کشت کلزا در سال زراعی جاری و با هدف افزایش صرفه کشت کلزا، تغذیه بهتر گیاه، سبز شدن یکنواخت، کنترل بهتر علف های هرز و کاهش تردد در سطح مزرعه تا نیمه آذر ماه سال جاری 171 دستگاه ریزدانه کار کلزا در استان جذب شده است.
محمد حسین بصیری زاده با بیان اینکه جهت جذب این دستگاه ها تا سقف 50 میلیون ریال تسهیلات بلاعوض دولتی به کشاورزان اعطا گردیده است افزود: مابقی قیمت دستگاه به صورت نقدی از طریق کشاورز اخذ می شود یا 80 درصد از طریق وام خط اعتباری با سود 15 درصدو باقیمانده آورده کشاورز می باشد.
وی ادامه داد: این دستگاه ها تولید داخل بوده و قابلیت کشت انواع بذور ریزدانه از جمله کلزا، کنجد، پیاز، غلات و حبوبات را دارد.
بصیری زاده در پایان تصریح نمود: این دستگاه میزان مصرف بذر را تا یک سوم کاهش می دهد.
اولین قدم در راه اندازی و طراحی یک وب سایت موفق ، بررسی دقیق نیازها و خدماتی است که وب سایت می بایست در اختیار بازدیدکنندگان سایت قرار دهد. باقی مراحل طراحی منوط به شناسایی بسیار دقیق مخاطبان وب سایت و همچنین دلایل اصلی راه اندازی سایت خواهد بود. شناسایی سطوح مختلف بازدیدکنندگان وب سایت، شناسایی سلایق و سطح تحصیلات، شناسایی سطوح اجتماعی مخاطبان و بازدیدکنندگان سایت، بررسی سطح دانش مخاطبان در کاربری اینترنت، کیفیت دسترسی کاربران به اینترنت پر سرعت، شناسایی دقیق نیازها و روش برطرف نمودن این نیازها توسط سایت، و سایر پارامترهایی از این دست، همه و همه ما را در رسیدن به هدف نهایی که همانا طراحی سایت موفق ، محبوب ، کاربردی با میزان بازدهی بالا است یاری خواهد نمود. بدیهی است در این مرحله از طراحی سایت ، هرگونه اشتباه و یا نادیده گرفتن نیازهای کاربران صدمات جبران ناپذیری را به فرآیند طراحی وبسایت خواهد زد.