افزایش سود مرغداری با تولید مرغ سایز:
بنابر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان:
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خوزستان اعلام نمود امروزه یکی از شاخص های مهم در بحث اقتصادی و تعیین کیفیت گوشت مرغ، وزن لاشه گوشت مرغ است.
پیشرفت های ژنتیکی بهبود روش های مدیریتی و تغذیه ای باعث شده است که جوجه های گوشتی ظرف مدت کوتاهی به وزن مناسب برای ارائه به بازار برسند. هرچه دوره پرورش جوجه های گوشتی کاهش یابد احتماال درگیر شدن به انواع بیماری ها در گله، بروز بیماری های متابولیکی در سنین بالا، ریسک تلفات مرغ های سنگین و درصد تلفات دوره پرورش کاهش خواهد یافت.
نیرومند اضافه نمود، جوجه های گوشتی در سنین بالا برای افزایش وزن روزانه به مقدار بیشتری خوراک نسبت به سنین پایین نیاز دارند بنابراین با کاهش سن کشتار به ۳۸ روز، ضریب تبدیل بهتر و سود حاصل برای مرغداران افزایش خواهد یافت.
وی بیان نمود با تولید مرغ سایز، میزان قابل توجهی از وابستگی کشور به نهاده های ذرت و کنجاله سویا کاهش خواهد یافت و زمینه صادرات گوشت مرغ نیز فراهم می گردد.