افزایش تولید گوشت قرمز در خوزستان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خوزستان از رشد ۱/۲تولید گوشت قرمز در استان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان؛ عبدالامیر نیرومند ضمن اعلام خبر فوق اظهار داشت: در ۹ ماه ابتدایی سال جاری ۳۴ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱/۲ درصد رشد یافته است.
وی افزود: گاوهای دورگ با ۳۴ درصد بیشترین نقش در تامین گوشت قرمز استان را داراست و پس از آن گوسفند با ۳۱ درصد رتبه دوم استان را دارا می باشد.
وی در ادامه گاو اصیل، گاو بومی، شتر، گاو میش و بز را از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز استان برشمرد و تصریح نمود: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دومنظوره استفاده از دام های پر بازده با بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات موثر بر افزایش تولید گوشت قرمز در استان خوزستان می باشد