کیفیت نان در دزفول بهتر خواهد شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: کارگاه صنعتی تولید نان کامل به صورت بهداشتی و مکانیزه در محل دانشکده شهید سوداگر در مراحل اولیه و تست آزمایشی قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با اشاره به بازدید از نحوه ی پخت نان کامل (سبوسدار) شرکت نان ابهت با حضور اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان دزفول گفت: تلاشهای گستردهای در زمینه ارتقاء کیفیت نان در حال انجام است که علاوه بر نظارتهای مداوم و فنی و کارشناسی جهت پخت نان با کیفیت، پخت نان کامل یا سبوسدار در اولویتهای کارگروه آرد ونان شهرستان قرار گرفته است.
بهروز قمرزاده افزود: در این راستا کارگاه صنعتی تولید نان کامل به صورت بهداشتی و مکانیزه در محل دانشکده شهید سوداگر در مراحل اولیه و تست آزمایشی قرار دارد.
وی اظهار کرد: ارتقای کیفیت نان به عنوان اولویت در دستور کار جهاد کشاورزی است.