کشت کنجد برای اولین بار در لالی
۲ هکتار از اراضی لالی زیر کشت کنجد رفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: سرپرست جهاد کشاورزی لالی از کشت کنجد برای اولین بار در این شهرستان در سطح ۲ هکتار از اراضی منطقه دشت لالی خبر داد.
مهرداد هزاریان افزود: کشت این محصول به دلیل برداشت سخت و غیرمکانیزه در چندین سال اخیر بهشدت در استان و کشور کاهشیافته و ازآنجاکه دانه این گیاه دارای حدود ۲۵ درصد پروتئین و بین ۴۵ تا ۶۰ درصد روغن است صنایع فرآوری را تحت تأثیر قرار داد.
وی ادامه داد: گیاه کنجد ازجمله گیاهان بومی ایران است که از قرنها پیش در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر کشور کشت میشده و دارای نیاز آبی کم، گرمادوست و همچنین مقاومت زیادی به خشکی و گرما دارد.
هزاریان اظهار داشت: ازجمله مزایای کنجد میتوان به اهمیت فراوان این محصول در توسعه کشاورزی مناطق خشک و نیمهخشک بهعنوان یک کشت تابستانه، زراعت دوم در تناوب با غلات و نباتات جالیزی و اهمیت بسزایی که در توسعه کشاورزی پایدار دارد اشاره کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به فواید بیشمار این محصول از جمله کمک به خودکفایی ، نیاز صنایع برای تولید انواع مشتقات این محصول ازجمله حلوا، شیرینی و شکلات و .... می باشد.