jahad_header (5)

کاهش بار میکروبی شیر خام در خوزستان با نظارت های مستمر دامپزشکی

کاهش بار میکروبی شیر خام در خوزستان با نظارت های مستمر دامپزشکی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان گفت : در سال ۱۴۰۳ بار میکروبی شیر خام در استان خوزستان ۲۰ برابر کاهشی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، عبداله محمدحسنی گفت: طرح پایش بهداشت و سلامت شیر خام تولیدی استان خوزستان طی ۴ مرحله در سال ۱۴۰۳ به اجرا در آمد.

محمدحسنی در ادامه افزود: در این طرح بیش از ۴۰۰ مورد نمونه برداری از واحدهای تولید، نگهداری موقت و فرآوری شیر خام استان (دامداری، مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات شیر) تحت رصد و پایش کارشناسان بهداشتی استان قرار گرفت.

وی با اشاره به انجام ۱۲۰۰ مورد آزمایشات میکروبی و شیمیائی تخصصی شیرخام در آزمایشگاه مرجع منطقه ای دامپزشکی اظهار داشت: با توجه به نتایج بدست آمده از آزمون‌های مذکور بار میکروبی شیر خام نسبت به سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰ برابر کاهش یافته است.

محمد حسنی رعایت اصول بهداشتی و نظارت مستمردامپزشکی بر مراحل مختلف تولید و جمع‌آوری شیرخام را موجب کاهش بار میکروبی و افزایش کیفیت آن عنوان و بیان کرد: شیر، یك ماده غذایی طبیعی و كامل برای انسان است كه در صورت رعایت نكردن اصول بهداشتی باعث ایجاد عفونت، مسمومیت های غذایی، اختلالات گوارشی و یا بیماری های مشترك بین انسان و دام می شود و یكی از مهم ترین شاخص ها در تولید شیر سالم كاهش بار میكروبی آن است.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.