jahad_header (5)

پیش بینی تولید 5 هزارتن ماهی باس دریایی در خوزستان

پیش بینی تولید ۵ هزارتن ماهی باس دریایی در خوزستان

سرپرست شیلات خوزستان، اجرای طرح پایلوت تولید تجاری ماهی باس دریایی آسیایی در آبادان را موفقیت آمیز خواند و گفت :گسترش حدود یکهزار و ۵۰۰ طرح در آبادان و تولید ۵ هزار تن ماهی نیز در سطح استان خوزستان پیش بینی شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان :جلسه بررسی موضوعات مرتبط با حوزه سرمایه گذاری و اشتغال شهرستان آبادان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ،نماینده مردم آبادان، چوئبده و اروندکنار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه آبادان،مدیر کل شیلات استان ،رییس سازمان جهاد کشاورزی استان و سایر مدیران کل دستگاه های اجرایی و مدیران بانک های عامل استان برگزار شد.
مدیر کل شیلات استان در این جلسه آمار اشتغال موجود شیلات در آبادان را ۲۱ هزار و ۱۹۰ نفر اعلام کرد و گفت: در ۳ بخش صید و صیادی حدود ۱۹ هزار و ۸۸۰ نفر، ۶۰۰ نفر در حوزه آبزی پروری و ۷۱۰ نفر در بخش صنایع تبدیلی و بازار به صورت مستقیم فعالیت می کنند.
مهرداد محمدی دوست افزود: تعهد اشتغال شیلات در شهرستان آبادان امسال ۱۱۰ نفر بوده است که با ۱۱۲ درصد رشد ۱۲۴ نفر به ثبت رسیده است.
وی دامه داد: تولید میگوی پرورشی استان یکهزار و ۳۰۰ تن بوده است که ۹۲۲ تن در مجتمع چوئبده آبادان و ۳۷۸ تن در آبهای نامتعارف و مزارع منفرد برداشت شده و پرورش ماهیان گرمابی نیز ۳ هزار و ۶۵۰ تن و استحصال آبزیان دریایی حدود ۲۴ هزار تن بوده است.
محمدی دوست اجرای طرح پایلوت تولید تجاری ماهی باس دریایی آسیایی در آبادان را موفقیت آمیز خواند و بیان کرد: این طرح با حداقل دو مخزن ۱۵۰ مترمکعبی با تولید ۴ تن توجیه اقتصادی دارد که تا تناژ بالاتر در نخیلات و استخرهای ۲ منظوره استان قابلیت پرورش دارد و گسترش حدود یکهزار و ۵۰۰ طرح در آبادان و تولید ۵ هزار تن ماهی نیز در سطح استان خوزستان پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: باس دریایی آسیایی یک ماهی صادراتی و مقاوم به شوری است که به دلیل رشد سریع، تکثیر آسان و پذیرش غذای فرموله جزء بهترین ماهیان پرورشی اقتصادی دنیا محسوب می‌شود که در مدت ۵ ماه به بیش از ۷۰۰ الی ۸۰۰ گرم می‌رسد که مناسب بازار است.
محمدی دوست عنوان کرد: از پژوهشکده آبزی پروری آبهای جنوب کشور درخواست می کنیم برخی مطالعات زیست محیطی مورد نیاز را بررسی و تکمیل کنند و همچنین طی تفاهم نامه همکاری، سازمان منطقه آزاد اروند از حوزه آموزش و پژوهش طرح های شیلاتی منطقه حمایت کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان در ادامه این جلسه با تاکید بر اینکه توسعه تولید تجاری ماهی باس دریایی آسیایی در خوزستان یکی از طرح های اولویت دار شیلات خوزستان است گفت: اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ تاکنون ابلاغ نشده است و باتوجه به اینکه اقتصادی کردن تولید و بهبود وضعیت معیشت کشاورزان و نخلداران در کنار مزارع بسیار مهم و ارزشمند است؛ به محض تامین اعتبار آمادگی جهت عملیاتی کردن این اقدامات وجود دارد.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.