پیشگیری از انتقال ویروس چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی و فلفل در آبادان
دوره آموزشی کنترل تلفیقی بیماری ویروسی چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی و فلفل در آبادان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان،مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: با هدف افزایش دانش بیماری شناسی کشت های میانه کاری ماننده گوجه فرنگی و فلفل در آبادان دوره آموزشی کنترل تلفیقی بیماری ویروسی چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی و فلفل(Tobamovirus) در روستای طره بخاخ آبادان برگزار شد.
حسن دشتي نژاد افزود: در این دوره آموزشی راه های انتقال این ویروس و جلوگیری از انتشار آن از طریق بذر و نشاء و سایر روش های انتقال ،آشنایی با علائم آلودگی و راه های پیشگیری وکنترل آن برای ۳۵ نفر روز از کشاورزان منطقه برگزار شد.