پخت نان تافتون با آرد کامل برای اولین بار در دزفول
پخت نان تافتون با آرد کامل برای اولین بار در نانواییهای شهرستان دزفول انجام شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول از پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای اولین بار در نانواییهای شهرستان دزفول خبر داد.
بهروز قمرزاده با اشاره به اینکه آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر میگیرد، افزود: فیبر بالا، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها از جمله ارزشهای غذایی آرد گندم کامل میباشد که در سلامت سیستم گوارش و کنترل قند خون نقش بسزایی دارد.
وی ادامه داد: به همین منظور علاوه بر وجود تعداد ۷ واحد نانوایی بربری در شهرستان که از آرد کامل برای تولید نان رژیمی استفاده میکنند در تلاش هستیم که این آرد را به سمت نانواییهای تافتون که اصلیترین نان سفره مردم شهرستان میباشد، سوق دهیم و برای اولین بار به صورت آزمایشی در یکی از واحدهای نانوایی شهرستان تولید نان تافتون با آرد کامل شروع شد.
قمرزاده تصریح کرد: به زودی با همکاری کارخانه آرد شعله شهرستان به منظور تولید آرد کامل و همکاری نانواییهای منتخب و جدیدالاحداث در شهرستان، نان تافتون رژیمی در اختیار همه همشهریان عزیز قرار خواهد گرفت.