نمایش انواع طبخ آبزیان در ایذه
جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان ایذه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: جشنواره طبخ آبزیان با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان با همکاری فرمانداری، شهرداری و شبکه بهداشت و درمان شهرستان توسط اداره شیلات شهرستان ایذه در سالن پارک شهر بازی شهرستان به اجرا در آمد.
سرپرست شیلات استان گفت: در این جشنواره بیش از ۵۰۰ لوح فشرده آموزش طبخ آبزیان بین بانوان و بازدیدکنندگان توزیع گردید.
نبی الله خون میرزایی افزود: در جشنواره طبخ آبزیان شهرستان ایذه که بسیار مورد توجه مردم این شهرستان قرار گرفت ، بیش از ۲۰نمونه انواع غذاهای دریایی ، توسط بانوان طبخ و به نمایش گذاشته شد که توسط کارشناسان بهداشتی داوری و به ۱۵ نفر هدایایی اهدا گردید.
در ادامه این مراسم، یکی از کارشناسان بهداشت شهرستان ایذه به بیان اهمیت طبخ صحیح آبزیان و ارزش غذایی غذاهای دریایی در سلامت افراد پرداخت.