jahad_header (5)

نقش پررنگ گوسفندان در تولید گوشت قرمز خوزستان97/5/3

 

نقش پررنگ گوسفندان در تولید گوشت قرمز خوزستان

تولید گوشت قرمز در استان بیش از ۲ درصد افزایش داشته است.

بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با بیان این خبر گفت: در ۴ ماهه نخست سال جاری ۱۴ هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو و یک دهم درصد فزایش داشته است.

محمد مشکورزاده افزود: گوشت قرمز یکی از مهمترین منابع تأمین کننده پروتئین بوده که این معاونت با اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دومنظوره، استفاده از دام های پربازده، بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران، سعی در افزایش تولید گوشت قرمز دارد.

وی اظهار داشت: گوسفند با ۳۳ درصد بیشترین نقش را در تآمین گوشت قرمز استان دارا می باشد و پش از آن گاو دورگ به خصوص دورگ های نژاد سیمنتال با ۲۳ درصد مقام دوم را به خود اختصاص داده است.

مشکورزاده اضافه نمود: گاو اصیل ، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان می باشند.

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.