jahad_header (5)

نظارت دقیق بر روند توزیع فرآورده های خام دامی در اهواز

نظارت دقیق بر روند توزیع فرآورده های خام دامی در اهواز

رئیس اداره دامپزشکی اهواز از بازدید مشترک نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی کلانشهر اهواز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: رئیس اداره دامپزشکی اهواز از برگزاری گشت مشترک نظارتی بهداشتی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی با همکاری کارشناسان اداره دامپزشکی اهواز، مرکز بهداشت غرب و اداره بازرسی و نظارت اصناف استان از رستوران ها و مراکز طبخ غذا در غرب اهواز خبر داد.

رضا حفیظی اظهار داشت: نظارت بهداشتی و ارتقاء امنیت غذایی جامعه یکی از رسالت های اداره دامپزشکی می باشد و کارشناسان نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی این  اداره به صورت روزانه و در قالب  اکیپ های نظارتی بهداشتی، مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها، تالارها،کبابی ها و...  را از نظر بهداشتی رصد می نمایند.

وی افزود: از دیگر اقدامات اداره دامپزشکی به منظور انجام همکاری‌های بین بخشی، درخصوص نظارت بهداشتی در شهرستان، اجرای گشت های نظارتی مشترک با سایر دستگاه های متولی سلامت جامعه می باشد که در این راستا بازدید مشترک از تمامی واحدهای توزیع کلی و جزئی، نگهداری، سردخانه و مراکز عرضه مرغ و ماهی، قصابی ها، کبابی ها، تالارها و رستوران های سطح شهرستان با هدف تأمین سلامت و بهداشت عمومی جامعه، جلوگیری از بروز مخاطرات ناشی از سوء نگهداری فرآوره های خام دامی در مراکز عرضه و نظارت دقیق تر بر روند توزیع فرآورده های خام دامی با حضور کارشناسان مرکز بهداشت غرب و اتاق اصناف استان ، به صورت روتین انجام ‌می پذیرد.

حفیظی ادامه داد: در این بازرسی ها از حدود ۴۰ واحد رستوران ،کبابی و آشپزخانه، بازرسی های بهداشتی صورت گرفت که جهت اطمینان از سلامت فرآورهای خام دامی نسبت به اخذ نمونه از فرآورده های خام دامی مصرفی در این مراکز جهت تعیین بار میکروبی و تایپینگ جهت ارسال به آزمایشگاه مرجع منطقه ای دامپزشکی استان خوزستان صورت پذیرفت.

وی تصریح نمود: اداره دامپزشکی به شدت با متخلفین و کسانی که به صورت غیر بهداشتی و خارج از ضوابط بهداشتی اقدام به عرضه و نگهداری فرآوردهای خام دامی می نمایند از طریق مراجع قضایی برخورد خواهد نمود.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.