نظارت بهداشتی دامپزشکی خوزستان بر ۴۸ میلیون قطعه جوجه ریزی
بیش از ۴۸ میلیون قطعه جوجه با نظارت بهداشتی دامپزشکی و پایش مستمر سلامت آن ها، در مرغداری های صنعتی در سال ۱۴۰۱پرورش یافت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور دامپزشکی استان با بیان اینکه نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع میشود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه مییابد، افزود: در این نظارتها بر اساس شیوهنامه و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی میشوند، مورد شناسایی و بررسی قرار میگیرند و جهت کنترل عوامل تهدید کننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی، اقدامات لازم صورت میپذیرد.
پدرام با اشاره به ۴۸ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان افزود: به منظور رصد و پایش سلامت و نظارت بر رعایت شرایط بهداشتی و کنترل بیماریهای حوزه طیور بالغ بر ۵ هزار مورد بازدید از مزارع پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار استان به مرحله اجرا درآمد.
وی ادامه داد: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماریهای فراگیر و یا بیماریها با تلفات بالا در سطح مرغداریها و جلوگیری از شیوع این گونه بیماریها می شود و زمینه را برای ارتقای سطح تولید و استحصال گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
پدرام به مرغداران توصیه کرد، با رعایت دقیق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه یا پولت، حمل و نقل، بهینه سازی مرغداریها با شرایط مطلوب بهداشتی، واکسیناسیون پرندگان مطابق با الگوهای موجود و درمان به موقع و استفاده از داروها با نظر و مشورت دامپزشکان، موفقیت خود را در عرضه تولید و سرمایه گذاری که موجب حفظ و تقویت امنیت غذایی جامعه نیز میباشد، تضمین نمایند.