رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول از معدوم سازی بیش از ۱۶ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در طی ۴ ماهه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان، محسن ورجاوند رئیس اداره دامپزشکی دزفول ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقای سلامت و بهداشت جامعه و تامین امنیت غذایی، بیش از هزار و ۸۰۰ مورد نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی صورت پذیرفته است.
ورجاوند در ادامه بیان کرد: بازرسی بهداشتی دامپزشکی دزفول شامل مراکز کشتارگاه دام و طیور، رستوران ها، قصابی ها، سردخانه ها و... در سطح شهرستان بوده که از ابتدای فروردین تا پایان تیر ماه بیش از ۱۶ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ناسالم و غیرقابل مصرف جمع آوری و برابر دستورالعمل های سازمان دامپزشکی با حکم مقام محترم قضایی نسبت به معدوم سازی آنها اقدام گردید.
وی با بیان ابن مطلب که نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع بهداشتی فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه و سردخانههای نگهداری، از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی است اظهار کرد: یکی از اقدامات موثر و مطلوب در زمینه ارتقاء بهداشت عمومی، تشدید نظارتها بر مراکز تولید و توزیع این محصولات است.
رئیس اداره دامپزشکی دزفول افزود: تامین امنیت غذایی و ارتقاء بهداشت موادغذایی با منشاء دامی از مهمترین اهداف و اولویت های دامپزشکی به شمار میرود .
محسن ورجاوند از شهروندان درخواست کرد: در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده های خود را از مراکز مجاز که تحت نظارت اداره دامپزشکی می باشند خریداری نمایند و از خرید گوشت که در کنار معابر خیابان و جاده ها به صورت غیرمجاز کشتار می شوند اکیدا خودداری نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این خصوص می توانند مراتب را به شماره تلفن ۴۲۴۲۰۹۱۱-۰۶۱ اطلاع دهند تا برخورد قانونی انجام گردد.