jahad_header (5)

علف های هرز ، عامل مهم رقابت با منابع غذایی گندم

 

علف های هرز ، عامل مهم  رقابت با منابع غذایی  گندم

 

کارگاه آموزشی مدرسه در مزرعه کنترل علف های هرز گندم در  آبادان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان:مدیر جهاد کشاورزی آبادان  گفت: علف های هرز به عنوان عامل مهم رقابت با منابع غذایی گندم  نقش تاثیرگذاری در تولید محصول  به عهده دارند.بر همین اساس کارگاه آموزشی مدرسه در مزرعه کنترل علف های هرز گندم  اروندکنار آبادان برگزار شد.

 

حسن دشتي نژاد افزود: اهمیت مدیریت علف های هرز،شناسایی و شکل شناسی علف های هرز گندم در منطقه، نحوه و زمان صحیح  مبارزه با آن،انواع سموم توصیه شده برای مبارزه با علف های هرز با تاکید بر مبارزه بر اساس روش های مدیریت تلفیقی علف های هرز به منظور حداکثر تاثیر به تفصیل مطالبی عنوان شد.

 

در این کارگاه آموزشی ۴۰ نفر روز از کشاورزان در نهر علیشیر از بخش اروندکنار آموزش دیدند.

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.