jahad_header (5)

طرح جدید لیبل گذاری لاشه های گوشت استحصالی در گشتارگاه های دام خوزستان

طرح جدید لیبل گذاری لاشه های گوشت استحصالی در گشتارگاه های دام خوزستان

طرح جدید لیبل گذاری لاشه های گوشت استحصالی در کشتارگاه های استان  اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان از اجرای  طرح جدید لیبل گذاری لاشه های گوشت استحصالی در کشتارگاه های این استان در راستای توسعه خدمات به شهروندان خبر داد.

محمد حسنی گفت: در قالب این طرح و با اضافه شدن خدمات جدید شهروندان خوزستانی می توانند گوشت عرضه شده را براساس ذائقه مصرف تهیه کرده و استفاده کنند.

وی با اشاره به خدمات جدید ارائه شده در این طرح یادآور شد: در لیبلهای قبلی تنها کد کشتارگاه، کد پروانه بهداشتی دامپزشکی، تاریخ تولید، انقضاء و شرایط نگهداری ثبت می شد، اما در لیبلهای جدید آیتم های جدیدی با عنوان نوع و جنس دام نیز لحاظ و اضافه شده است.

محمدحسنی تصریح کرد: این طرح علاوه بر تاکید بر نظارت بهداشتی دامپزشکی، موجب تفکیک کیفیت لاشه های مختلف شده و موجب خواهد شد که شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را براساس ذائقه مصرف شناسایی و خریداری کنند.

وی با بیان اینکه این لیبل ها بر روی ران و سردست لاشه های کشتار شده الصاق می شود، یادآور شد: ممهور بودن لاشه به مهر دامپزشکی نشانه کشتار بهداشتی در کشتارگاه ها بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.

محمد حسنی در پایان یاد آور شد: لیبل های زرد نشان دام ماده کشتار شده، لیبل آبی نشان دام نر کشتار شده است و هم چنین رنگ حاشیه سفید در لیبل ها نشان دهنده کشتاردر کشتار سنتی و رنگ حاشیه سبز نشان دهنده کشتار دام در کشتارگاه صنعتی است.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.