صیانت از محصولات کشاورزی وظیفه همه نسل ها
سرپرست ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان حفظ محیط زیست و امنیت مواد غذایی را ضروری دانست.
بنابر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: در همایش توسعه پایدار کشاورزی که با حضور ۱۷۰ نفر از مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها، کارشناسان مراکز دهستان ها، مروجان و کشاورزان خبره در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول برگزار گردید سرپرست ترویج کشاورزی سازمان با بیان این خبر گفت: جهان متعلق به همه انسان هاست و از گذشتگان به ما رسیده و ما نیز باید آن را به آیندگان تحویل دهیم.
علی کرد افزود: صرفه جویی و بهره وری مناسب از آب، استفاده از کودهای زیستی و آلی و آبیاری تحت فشار کمک شایانی به تأمین امنیت غذایی، اشتغالزایی و توسعه کشاورزی می کند.
وی ادامه داد: طرح بزرگ ۵۵۰ هزار هکتاری در حال حاضر در استان ما در حال اجراست و این در حالی است که اراضی استان ثابت می باشد و برای توسعه اراضی باید توسعه عمودی صورت گیرد.
علی کرد در پایان تصریح کرد: در حال حاضر تأکید ما بر تولید مستمر و پایدار کشاورزی و استفاده بهینه از کودهای زیستی با توجه به حفظ محیط زیست می باشد.