شناسایی و مدیریت بیماری های ویروسی گوجه فرنگی و فلفل در گتوند
دوره مهارتی آموزشی بیماری های ویروسی گوجه فرنگی و فلفل برای کشاورزان گتوندی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گتوند اظهار داشت : دوره آموزشی بیماری های ویروسی گوجه فرنگی و فلفل با هدف شناسایی و مدیریت بیماری های ویروسی در مزرعه کشاورز پیشرو شهرستان ، در بخش مروری شهرستان گتوند برگزار شد.
علی اکبرمریدی گفت::در این دوره در خصوص اهمیت اقتصادی محصولات صفی و صیفی ، اهمیت ویروس های گیاهی، مناطق انتشار، دامنه میزبانی، نشانه های بیماری، بررسی مقاومت به ویروس، روش های تشخیص ویروس، روش های انتقال و اپیدمیولوژی و مدیریت بیماری ویروسی توضیحات لازم به فراگیران ارائه و به پرسش های آنان پاسخ داده شد.
شایان ذکر است ۲۰ نفر روز از کشاورزان شهرستان در این دوره آموزش دیدند.