سیر صعودی تولید گوشت مرغ در خوزستان
تولید گوشت مرغ در استان ۱۸ درصد افزایش داشته است.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با بیان این خبر گفت: تولید گوشت مرغ آماده طبخ در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری ۶۵ هزار و ۲۴۲ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد افزایش را نشان می دهد.
محمد مشکورزاده افزود: این افزایش حاصل افزایش جوجه ریزی های انجام شده در مرغداری های صنعتی بوده است.
وی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی در همین مدت ۳۴ میلیون و ۳۳۷ هزار قطعه بوده اظهار داشت: جوجه ریزی انجام شده در مدت مشابه پارسال ۲۸ میلیون و ۹۷۷ هزار قطعه بوده است.
مشکورزاده تصریح نمود: با توجه به روند افزایش جوجه ریزی طی نه ماه گذشته پیش بینی می شود این روند سیر صعودی خود را تا پایان سال ادامه دهد.