jahad_header (5)

سمپاشی ۱۸۰ هزار مترمربع اماکن دامی خوزستان علیه تب کنگو

سمپاشی ۱۸۰ هزار مترمربع اماکن دامی خوزستان علیه تب کنگو
معاون سلامت دامپزشکی خوزستان گفت: 
۱۸۰ هزار مترمربع اماکن دامی خوزستان علیه تب کریمه کنگو سمپاشی شد 
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان :معاون سلامت دامپزشکی استان گفت: برای جلوگیری از شیوع تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در سه ماهه سالجاری ۱۸۰ هزار مترمربع از اماکن نگهداری دام در روستاهای استان علیه این بیماری تب کریمه کنگو سمپاشی شد. 
رضا اسدی افزود : علاوه بر سمپاشی جایگاه های دام، ۸۱ هزار و ۴۰۰ راس دام سبک و سنگین در استان تحت پوشش خدمات رایگان، سمپاشی بدن توسط کارشناسان دامپزشکی استان قرار گرفتند. 
وی ادامه داد: این اداره کل انجام اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار دارد و در این زمینه نظارت بر کشتارگاه ها، سم پاشی دام ها و اماکن نگهداری دام ها علیه کنه، مبارزه و برخورد با کشتار قاچاق و غیرمجاز و نگهداری لاشه ها در پیش سرد از جمله این اقدامات است.
اسدی نسبت به کشتار غیرمجاز دام و تاثیر آن در انتقال تب کریمه کنگو هشدار و اظهار داشت :کشتار غیرمجاز دام یکی از عوامل انتقال این بیماری است و در این زمینه مردم از این اقدام به جد خودداری کرده و کشتار را به کشتارگاه ها بسپارند.
وی تصریح نمود :با توجه به اینکه گوشت یکی از عوامل برای انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام است، مردم از خرید گوشت از مراکز غیر مجاز و افراد دوره گرد و دست فروش بپرهیزند.
معاون سلامت دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: در فصل گرما فعالیت کنه ها افزایش می یابد و خطر انتقال بیماری به انسان از دامهای آلوده بیشتر است در صورت بی احتیاطی در کشتار دام و تماس با ترشحات دام آلوده احتمال انتقال این بیماری به انسان افرایش پیدا خواهد کرد.
اسدی به مردم توصیه کرد برای جلوگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو، قبل از استفاده از گوشت و جگر به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شوند.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.