jahad_header (5)

سرکشی و نظارت کارشناسان دامپزشکی بر عرضه فرآورده های دامی97/8/15

 

سرکشی و نظارت کارشناسان دامپزشکی بر عرضه فرآورده های دامی

۵۰ هزار نفر ساعت بر مراکز تولید و توزیع فرآورده های خام دامی نظارت کردند.

بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر کل دامپزشکی استان گفت: کارشناسان اداره کل دامپزشکی در ۷ ماهه سال جاری بیش از ۵۶ هزار مورد بازدید از مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی شامل قصابی ،مرغ فروشی ، ماهی فروشی، رستوران ها، سردخانه ها و ... داشتند که به طور میانگین ۵۰ هزار نفر ساعت جهت انجام بازدیدهای مورد نظر در این خصوص ساماندهی شدند و به مناطق مختلف در سطح استان عزیمت و سرکشی نمودند .

دکتر مصطفی کنارکوهی افزود:  همچنین در این مدت، اکیپ های کارشناسی دامپزشکی مستقر در کشتارگاههای دام و طیور، ۲۸۰ هزار رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای دام و بیش از ۱۲ میلیون قطعه مرغ زنده و کشتار روز را در کشتارگاههای طیور مورد بازرسی و نظارت قرار دادند .

وی ادامه داد:  استان خوزستان دارای بیش از ۲ هزار واحد صنفی عرضه فرآورده های خام دامی می باشد که به صورت روزانه مورد بازرسی و نظارت کارشناسان ادارات دامپزشکی شهرستانها قرار می گیرند .

 

 

 

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.