jahad_header (5)

رعایت نکات بهداشتی جهت جلوگیری از تب کریمه کنگو

رعایت نکات بهداشتی جهت جلوگیری از تب کریمه کنگو

اداره کل دامپزشکی استان در اطلاعیه ای نسبت به تب کریمه کنگو هشدار داد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: اداره کل دامپزشکی استان در اطلاعیه ای نسبت به تب کریمه کنگو هشدار داد

در این اطلاعیه آمده است: به آگاهی هم استانی های محترم می رساند با توجه به افزایش احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصول گرم سال همزمان با فصل فعالیت مخزن بیماری کنه ها، ضروری است هم استانی های عزیز به ویژه گروه های در معرض خطر شامل دامداران، کارکنان کشتارگاه ها، قصابان، کشاورزان ، به ویژه روستائیان و عشایر که به نحوی از انحاء با دام سر و کار دارند، با جلوگیری از رفتارهای مخاطره آمیزمراقب سلامتی خود باشند.

لذا شهروندان گرامی فرآورده های خام دامی خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.

لیبل بهداشتی و مهر دامپزشکی بر روی لاشه های مجاز عرضه شده مورد توجه قرار گیرد

از خرید گوشت از دوره گردان، دستفروشان و افراد فاقد هویت که مبادرت به عرضه گوشت قرمز در جاده های مواصلاتی می کنند جدا خود داری نمایید.

ویروس در گوشت و آلایش خوراکی جگر بعد از ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد غیر فعال می شود.

در موقع آماده سازی گوشت برای طبخ حتما از دستکش استفاده شود.

برای حفظ سلامت خود و اعضای خانواده از لمس و مصرف گوشت تازه لاشه های کشتار غیر مجاز اکیدا خودداری شود.

رعایت اصول بهداشتی و استفاده از تجهیزات حفاظت فردی ( PPE ) توسط کارکنان زنجیره کشتار، انتقال و عرضه کنندگان گوشت الزامی است

افرادی که در تماس با دام زنده قرار دارند اصول بهداشتی فردی را رعایت نموده و به هیچ وجه در صورت مشاهده کنه بروی بدن دام اقدام به جداسازی کنه با دست ننمایند.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.