jahad_header (5)

رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما98/05/19

 

 

رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما

سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از صنایع مربوط به بسته بندی و فرآوری بهداشتی خرما همواره حمایت می کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: : مشاور رییس سازمان و مسئول محیط زیست و سلامت غذا گفت: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین سازمان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز و در راستای ارتقاء هرچه بیشتر بهداشت محصولات کشاورزی، رعایت حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تأسیس بهره برداری واحدهای فرآوری و بسته بندی کننده خرما ضروری می باشد.

ژاله کریمی نژاد افزود: رعایت ضوابط فنی و بهداشتی از برداشت خرما تا انبارداری ، فرآوری ، بسته بندی کننده و فروش و عرضه آن نقش مهمی در کاهش ضایعات، افزایش ایمنی محصول ، رضایت مصرف کنندگان  و افزایش صادرات خواهد داشت.

وی ادامه داد: این سازمان همواره با حمایت از تولید محصول با کیفیت، مجوز و تسهیلات مختلفی را به متقاضیان راه اندازی کارگاه ها و کارخانجات بسته بندی و فرآوری خرما ارائه می کند تا با استفاده از تکنولوژی روز صنایع غذایی و مکانیزه شدن واحدهای تولیدی گام بلندی در راستای توسعه و عرضه این محصول در کشور و صادرات بردارد.

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.