jahad_header (5)

خودکفایی کشور در تولید کودهای ریزمغذی

خودکفایی کشور در تولید کودهای ریزمغذی

دبیر برگزاری همایش های آموزشی ترویجی و معرفی سبد کودی گفت: جمهوری اسلامی ایران در تولید کودهای ریزمغذی علاوه بر رسیدن به خودکفایی توان صادرات به کشورهای دیگر را دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان:  دبیر برگزاری همایش های آموزشی ترویجی و معرفی سبد کودی کشور در همایش آموزشی و ترویجی و معرفی سبدکودی شرکت های داخلی گفت: هم اکنون کودهای ریزمغذی تولیدی شرکت های دانش بنیان کشور به کشورهای ارمنستان، عراق و افغانستان صادر می شود.

قربانی جوکار با بیان اینکه ایران همچنین در تولید کود اوره به خودکفایی رسیده است افزود: خودکفایی در تولید کودهای فسفات به دلیل کمبود کشور در مواد اولیه باکیفیت با چالش مواجه است.

وی ادامه داد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با ۱۰۵ شرکت تولید کننده کود شیمیایی قرارداد دارد که تمام این شرکتها باید دارای گواهی ثبت مواد کودی کشور باشند.

قربانی با بیان اینکه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در تنوع بخشی به سبد کودی کشور موفق عمل کرده اظهار داشت: هم اکنون یک هزار و۵۰۰ قلم کود برای طیف وسیعی از نیاز کشاورزان کشور در این شرکت تامین می شود.

وی تصریح نمود: استفاده از کودهای کشاورزی بر اساس تجزیه و تحلیل زمین کشاورزی توصیه می شود که در صورت توجه کشاورزان به این توصیه ها وضعیت محصول نهایی از نظر کمی و کیفی ارتقا می یابد.

قربانی ادامه داد: کودهای شیمیایی تولیدی شرکت داخلی از نظر کیفیت دارای استانداردهای بالایی هستند که قابلیت رقابت به محصولات مشابه خارجی در بازارهای بین المللی را نیز دارند.

دبیر برگزاری همایش های آموزشی ترویجی و معرفی سبد کودی کشور گفت: بخشی از اقبال به کودهای خارجی به دلیل ناآشنایی کشاورزان به وجود کودهای مشابه داخلی به کیفیت برابر محصولات خارجی است که برگزاری این همایش های آموزشی و ترویجی در راستای رفع این نقص است.

جوکار ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی برای آشنایی کشاورزان و با ظرفیت های تولید کود کشاورزی در کشور از سال ۹۶ اقدام به برگزاری همایش های آموزشی و ترویجی کرده است که تا پیش از کرونا سالانه حدود ۵۰ همایش در سراسر کشور برگزار شده است که نتیجه این همایش ها آشنایی کشاورزان با محصولات به روز و در نهایت ایجاد تعادل در مصرف کود توسط کشاورزان بوده است.

وی گفت: ایجاد تعادل در مصرف کودهای کشاورزی بر کیفیت محصولات، افزایش عملکرد و تاثیرگذاری کودها و ارتقای رنگ، مزه و طمع محصولات کمک می کند.

 

 

 

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.