jahad_header (5)

تولید سالانه 24 تن گوشت آماده طبخ شترمرغ در خوزستان

 

تولید سالانه ۲۴ تن گوشت آماده طبخ شترمرغ در خوزستان

۱۸ واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در استان وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر امور طیور سازمان گفت: ۳ واحد صنعتی پرورش شترمرغ در بهبهان  و رامهرمز  و ۱۵ واحد سنتی پرورش شترمرغ در شهرستان های بهبهان، رامهرمز ،آبادان، سوسنگرد ، دزفول، اندیمشک و کارون در حال حاضر وجود دارد.

آصفی افزود: دو واحد صنعتی  موجود در بهبهان به ظرفیت ۵۰۰ و ۳۰۰ قطعه و رامهرمز با ظرفیت ۲۰۰ قطعه مشغول به فعالیت می باشند.

وی با بیان اینکه گوشت استحصالی آماده طبخ شترمرغ در استان سالانه ۲۴ تن است اظهار داشت: از پوست و چرم شترمرغ در صنایع دستی و تولید لوازم چرمی استفاده می گردد همچنین شاه پر آن در تولید وسایل تنظیفی و ناخن و چشمهای آن در وسایل پزشکی به کار گرفته می شود روغن این پرنده نیز در درمان بیماری ها و تخم شترمرغ در صنایع غذایی استفاده می گردد.

آصفی تصریح نمود: از محل تسهیلات تبصره ۱۸ به متقاضیان پرورش شترمرغ تسهیلات اعطا می گردد.

 

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.