jahad_header (5)

تغذیه مناسب؛ راهی جهت پیشگیری و کنترل عوامل زیان‌ رسان

تغذیه مناسب؛ راهی جهت پیشگیری و کنترل عوامل زیان‌ رسان

 تغذیه مناسب در  مزرعه بهتر می‌تواند در مقابل بیماری ها و عوامل زیان رسان مقاومت کنند

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان‌‌‌؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان ضمن اعلام مطلب فوق  در دهمین جلسه ستاد فنی زراعت استان که در بیست و هشتم دی ماه سال جاری  برگزار شد گفت: تغذیه مناسب یکی از راه های پیشگیری برای کنترل عوامل زیان رسان است و تغذیه مناسب در مزرعه ، بهتر می تواند در برابر بیماری ها و عوامل زیان رسان مقاومت کند.

تورج نوروزی ضمن تاکید بر اینکه روند سمپاشی جهت مقابله با علفهای هرز در مزارع به هیچ وجه نباید به تاخیر بیفتد افزود: به دلیل مناسب بودن شرایط آب و هوایی ، امکان بروز برخی بیماری‌ها مانند زنگ زرد در مزارع وجود دارد که باید پایش روزانه مزارع صورت پذیرد و در صورت بروز بیماری ، عملیات کانون کوبی به سرعت انجام شود.

وی در پایان تصریح کرد: سطح کشت گندم آبی و دیم و چغندرقند پاییزه به طور کامل اجرایی و در طرح جهت تولید ۱۰۰ درصد تعهدات عملیاتی گردیده است..


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.