ترویج تولید محصولات ارگانیک در خرمشهر
در کارگاه آموزشی تولید محصول ارگانیک، شرایط کشت و کار و تولید محصولات ارگانیک در شهرستان خرمشهر توضیح داده شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر از برگزاری کارگاه آموزشی تولید محصول ارگانیک ویژه زنان روستایی این شهرستان خبر داد
یاسر شریفی گفت: در این کارگاه آموزشی یک روزه که با هدف آموزش و ایجاد اشتغال برای بانوان روستایی برگزار شد، مدرس ضمن ارائه مطالب در خصوص شرایط کشت و کار و تولید محصولات ارگانیک در منطقه و شهرستان، به اهمیت، فواید و نیاز جامعه برای داشتن امنیت غذایی و غذای سالم اشاره نموده و نکات فنی و عملی تولید محصولات ارگانیک را به شرکتکنندگان آموزش داد.
وی اظهار داشت: هدف نهایی از اجرای برنامه تولید محصول سالم، سوق داوطلبانه کشاورزان به سمت تولید این محصولات است، به نحوی که کشاورزان به این باور برسند به منظور ایجاد اطمینان خاطر در مصرفکنندگان باید به تولید محصولات ارگانیک رویآورده و به عرضه آن در بازار بپردازند.
شریفی اضافه کرد: برای ارتقاء سلامت جامعه نه تنها موضوع کود و سموم، بلکه از بذر و زمین گرفته تا عملیات زراعی و همچنین نحوه برداشت، بستهبندی و نگهداری محصول باید مورد ارزیابی و نظارت قرار گرفته، و تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت و موارد پس از آن باید به بهترین نحو ممکن انجام گیرد.