تأمین اقلام اساسی بازار عید در خوزستان
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: مردم استان نگرانی جهت تأمین اقلام اساسی عید نداشته باشند.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: ستاد تنظیم بازار با هدف تآمین مواد پروتئینی و میوه مورد نیاز در ایام عید تشکیل جلسه داد.
در ابتدای جلسه معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با بیان اینکه تولید تخم مرغ استان ۸ هزار و ۵۰۰ تن می باشد گفت: نیاز کلی خوزستان به تخم مرغ ۵۳ هزار و ۵۰۰ تن است که با توجه به میزان تولید ۴۴ هزار و ۸۰۰ تن کمبود وجود دارد که طبق این آمار نیاز است ماهانه ۳ هزار و ۷۰۰ تن تخم مر مرغ از سایر استان ها وارد شود.
محمد مشکورزاده افزود: بر اساس دستور وزارت خانه استان اصفهان به عنوان استان معین معرفی شده و قرار است روزانه ۱۰ تن تخم مرغ از این استان به خوزستان وارد شود.
وی با بیان اینکه باید تخم مرغ به صورت کیلویی در استان فروخته شود اظهار داشت: در حال حاضر از لحاظ توزیع تخم مرغ در بازار هیچ کمبودی احساس نمی شود ولی متأسفانه در برخی فروشگاه ها گرانفروشی وجود دارد و قیمت مصوب کیلویی ۶ هزار و ۳۰۰ تومان رعایت نمی شود.
مدیر کل پشتیبانی امور دام نیز گفت: در حال حاضر موجودی گوشت مرغ استان ۲ هزار و ۷۳۰ تن است و براساس برآوردهای صورت گرفته نیاز استان برای ایام عید یک هزار و ۵۰۰ تن می باشد که با پیگیری های صورت گرفته از این
مدیر کل تعاون روستایی استان به سهمیه پرتقال ، سیب زرد و قرمز جهت ایام عید اشاره کرد و افزود: بر اساس مصوبه کمیته راهبردی استان میزان سیب زرد مورد نیاز ۳۵۰ تن و سیب قرمز ۱۵۰ تن میباشد که قرارداد آن با شرکت واقع در آذربایجان غربی بسته شده است و از ۷ بهمن ماه حمل آن به استان آغاز خواهد شد.
مهدی صیاحی اظهار داشت: ۲ هزار تن پرتقال نیز جهت این ایام تدارک دیده شده که یک هزار و ۵۰۰ تن آن از استان مازندران و ۵۰۰ تن از جنوب کرمان و استان فارس وارد استان خواهد شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سازمان نیز در این جلسه از تآمین همه اقلام اساسی مورد نیاز در ایام عید سخن گفت و تصریح نمود : هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد.
معاون اقتصادی استاندار در این جلسه با بیان اینکه در ایام عید ورود مسافران نوروزی و کاروان های راهیان نور به استان بیشتر می شود و توزیع گوشت گرم خارجی در تنظیم بازار می تواند اثرات مفیدی داشته باشد افزود: شهرستان های محروم را باید در عرضه کالاهای اساسی در دستور کار قرار دهیم و نیاز آنان به این اقلام را برطرف کنیم.
سید علی بحرینی مقدم یادآور شد: در شهرستان ها باید در فروشگاههایی که به صورت زنجیره ای نیستند نیز توزیع گوشت صورت بگیرد .
وی نظارت بر واحدهای عرضه کالاهای اساسی را جهت تعادل و جلوگیری از دو نرخی بودن بسیار مهم دانست.
لازم به ذکر است تشکیل تیم ویژه جهت نظارت روزانه و رسیدگی به پرونده های تخلفات، توافق ضمنی جهت واردات دام زنده از کشورهای آسیای میانه و ذبح آن در منطقه آزاد اروند، و واردات ۵۰۰ تن برنج هندی با ۲۰ تا ۳۰ درصد زیر قیمت بازار از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود.