بهبود کمی و کیفی محصول کلزا در باوی با استفاده از کودهای ماکرو
استفاده از کودهای ماکرو در کشت کلزا موجب بهبود کمی و کیفی این محصول می شود
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان باوی گفت:نتایج بررسی ها نشان داده است که استفاده از کودهای ماکرو در زراعت کلزا موجب بهبود کمی و کیفی گیاه کلزا می شود.
جمیل پورزرگانی افزود: افزایش سطوح مختلف محلولپاشی ریزمغذیها (کودهای آهن، روی و منگنز) ،افزایش راندمان مصرف آب، تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه، عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه، شاخص برداشت و بهبود عملکرد روغن رو به دنبال دارد.
وی تصریح نمود: به همین منظور دوره آموزشی کاربرد کودهای ماکرو،میکرو و آلی در تغذیه کلزا در روستای منصوریه ۲ دهستان عنافچه برگزار گردید.