jahad_header (5)

بهبود کمی و کیفی محصول کلزا در باوی با استفاده از کودهای ماکرو98/11/30

 

بهبود کمی و کیفی محصول کلزا در باوی با استفاده از کودهای ماکرو

استفاده از کودهای ماکرو در کشت کلزا موجب بهبود کمی و کیفی این محصول می شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان باوی گفت:نتایج بررسی ها نشان داده است که استفاده از کودهای ماکرو در زراعت کلزا موجب بهبود کمی و کیفی گیاه کلزا می شود.

جمیل پورزرگانی افزود: افزایش سطوح مختلف محلول‌پاشی ریزمغذی‌ها (کودهای آهن، روی و منگنز) ،افزایش راندمان مصرف آب، تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه، عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه، شاخص برداشت و بهبود عملکرد روغن رو به دنبال دارد.

وی تصریح نمود: به همین منظور دوره آموزشی کاربرد کودهای ماکرو،میکرو و آلی در تغذیه کلزا  در روستای منصوریه ۲ دهستان عنافچه برگزار گردید.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.