برگزاری دوره های آموزشی مدیریت حفظ بقایا و انتقال یافته های خرما در شوشتر
دو دوره آموزشی مدیریت حفظ بقایا پس از برداشت گندم و انتقال یافته های خرما در شهرستان شوشتر برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر گفت: کلاس های آموزش و ترویجی با موضوعات مدیریت حفظ بقایا پس از برداشت گندم با هدف جلوگیری از سوزاندن کاه و کلش ، جلوگیری از شوری خاک و فرسایش خاک ، افزایش مواد آلی خاک برگزار شد
زراعتکار افزود: همچنین کلاس آموزشی انتقال یافته های خرما (آفات و بیماریها) در شهرستان تشکیل گردید.
وی اظهار داشت: در این دو دوره آموزشی ۸۰ نفر حضور یافتند