jahad_header (5)

برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در بهبهان

برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در بهبهان

جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان بهبهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیرکل شیلات خوزستان در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان بهبهان گفت: استان خوزستان اولین تولید کننده آبزیان در کشور محسوب می شود و از سرانه مصرف بسیار بالایی برخوردار است اما از سرانه مصرف جهانی عقب است و تلاش می شود  با تداوم فرهنگ سازی، اطلاع رسانی، تبلیغات و بهره گیری از ظرفیت رسانه ملی در سطح استان و سایر شهرستان ها سرانه مصرف آبزیان را افزایش دهیم.

ابوعلی افزود: در شرایطی که بسیاری از غذاها ارزش غذایی لازم را ندارند و سلامت جامعه را به خطر می اندازند، امیدواریم بتوانیم مصرف آبزیان را به عنوان یک غذای سالم در سبد غذایی مردم در سطح استان معرفی نماییم.

وی با اشاره به استقبال پرشور بانوان از این جشنواره ادامه داد: ۳۰ شرکت کننده در مسابقه پخت آبزیان مطابق ذائقه و سلیقه مردم، ضمن بهره گیری از خلاقیت و هنر آشپزی غذاهای متنوعی را ارائه نمودند؛ که پس از بررسی توسط کارشناسان تغذیه هدایای ارزنده ای به ۸ نفر از برگزیدگان تعلق گرفت.

 

 

 

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.