jahad_header (5)

بالارفتن زعفران نوپای گلخانه ای از طبقات تولید98/11/13

 

بالارفتن زعفران نوپای گلخانه ای از طبقات تولید

زعفران کار خوزستانی می گوید: در کشت زعفران به روش گلخانه ای تولید ارتقاء و آلودگی کاهش می یابد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت زعفران به صورت گلخانه ای (هواکش) یکی از روش های نوپا می باشد.

سید کمال موسوی یکی از کشاورزانی است که زعفران را به صورت گلخانه ای در رامهرمز کشت می کند .

او می گوید : این روش به مدت ۲ سال است که وارد کشور شده و در این دو سال تحقیقات فراوانی در خصوص این روش انجام داه ام تا واردات زعفران به استان به حداقل برسد.

موسوی با بیان اینکه بازدهی محصول زعفران با این روش دوبرابر می شود ادامه داد: این روش کشت در فضای بسته انجام می شود که باعث ارتقاء کیفیت و کاهش آلودگی خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این روش در فضای ۵۰ تا ۶۰ متر مربع در طبقه های یک متر در متر پیازهای زعفران بدون خاک کشت می شوند تا تمام توان پیازها صرف گل دادن شود که در این روش راندمان گلدهی بیشتر می شود.

موسوی اظهار داشت: در روش گلخانه ای به محض دیدن جوانه های زائد در پیاز زعفران، آن را از بین می بریم .

وی با بیان اینکه در روش سنتی عملکرد محصول ۴ تا ۶ کیلوگرم در هکتار است افزود: در روش هواکش این میزان به دو برابر می رسد.

موسوی در پایان تصریح نمود: این نوع کشت باعث اشتغالزایی برای ۱۰ نفر شده است.

 

 

 

 

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.