اهمیت تغذیه گیاه در مرحله پنجه دهی
طرح استمرار انتقال یافته های تحقیقاتی با حضور محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بهبهان در شهرستان امیدیه اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه گفت: در این دوره در مورد تنش خشکی و اهمیت تغذیه در مرحله حساس تکمیل پنجه نکاتی ارائه شد.
سید مهرداد حسینی فرد افزود: استفاده از کودهای اسید هیومیک و اسید آمینه پتاسیمدار میتواند به جلوگیری از تنشهای ناشی از خشکی کمک کند، همچنین استفاده از کود فسفر برای تقویت ریشهها ضروری است.
وی ادامه داد: مرحله پنجهدهی یکی از حساسترین مراحل رشد گیاه به شمار میآید و توجه به تغذیه مناسب در این مرحله میتواند تأثیر زیادی بر عملکرد نهایی داشته باشد.
حسینی فرد اضافه کرد: در این کلاس به موضوع اختلاط سموم و کنترل علفهای هرز پرداخته و بر اهمیت پیشگیری از بیماری زنگ گندم با استفاده از قارچکشهای با دوره ایمنی طولانی تأکید شدهمچنین در مورد آرایش کشت و تاثیر آن در مدیریت آب در مزرعه اشاره شد.
وی اظهار داشت: استفاده صحیح از کود آبیاری، اهمیت مدیریت منابع آب برای بهینهسازی رشد گیاهان و افزایش عملکرد محصولات کشاورزی بسیار ضروری است.
در پایان کلاس، کودهای ریز مغذی و سم قارچکش در بین شرکت کنندگان توزیع شد.