انتقال یافته های تحقیقاتی در کشت پیاز و سیب زمینی به کشاورزان گتوند
فعالیت های ترویجی روز در مزرعه طرح استمرار سیب زمینی و پیاز در شهرستان گتوند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گتوند گفت: به منظور آشنایی کشاورزان منطقه با کشت سیب زمینی و پیاز و همچنین انتقال دانش و یافته های تحقیقاتی،فعالیت های ترویجی روز در مزرعه طرح استمرار سیب زمینی و پیاز در روستای مندنی برگزار شد.
احمد حفیظی افزود: با توجه به اهمیت اشاعه دانش و یافته های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید کشاورزی ، روز انتقال یافته های تحقیقاتی( سیب زمینی و پیاز) با حضور محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد ، مسئول زراعت و همچنین مسئول ترویج کشاورزی شهرستان ، مسئول مرکز جهاد کشاورزی عقیلی و کارشناسان مراکز در شهرستان گتوند برگزار شد.
وی ادامه داد: در این جلسه به موضوعاتی از جمله نحوه کشت سیب زمینی و پیاز ،کنترل آفات و تاثیر آن بر عملکرد محصولات و ... پرداخته شد.