jahad_header (5)

افزایش تولید گوشت و شیر در خوزستان97/7/3

 

افزایش تولید گوشت و شیر در خوزستان

بیش از یکصدو نود هزار تن گوشت قرمز و شیر در استان تولید شده است.

بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان : معاون بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: میزان تولید شیر در۶ ماهه ابتدایی سال جاری ۱۶۹ هزار و ۱۹۰ تن بوده که نسبت به سال گذشته ۴ و ۷ دهم درصد افزایش داشته است.

محمد مشکورزاده افزود: گاوهای دو رگ با ۴۰ درصد تولید شیر استان بیشترین سهم تولید را برعهده داشتند و بعد از آن گاومیش با ۱۸ درصد در رتبه بعدی قرار دارد.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت  ۲۱ هزار و ۳۷۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به سال گذشته ۲ و یک دهم افزایش را نشان می دهد.

مشکورزاده اظهار داشت: در تولید گوشت قرمز گوسفند با ۳۳ درصد و گاو دورگ با ۲۳ درصد بیشترین نقش را داشته اند.

وی اضافه کرد: گاو اصیل بومی ، گاو بومی، بز و شتر از دیگر منابع تولید کننده شیر و گوشت قرمز در استان می باشند.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.