افزایش تولید گوشت و شیر در خوزستان
بیش از یکصدو نود هزار تن گوشت قرمز و شیر در استان تولید شده است.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان : معاون بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: میزان تولید شیر در۶ ماهه ابتدایی سال جاری ۱۶۹ هزار و ۱۹۰ تن بوده که نسبت به سال گذشته ۴ و ۷ دهم درصد افزایش داشته است.
محمد مشکورزاده افزود: گاوهای دو رگ با ۴۰ درصد تولید شیر استان بیشترین سهم تولید را برعهده داشتند و بعد از آن گاومیش با ۱۸ درصد در رتبه بعدی قرار دارد.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۱ هزار و ۳۷۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به سال گذشته ۲ و یک دهم افزایش را نشان می دهد.
مشکورزاده اظهار داشت: در تولید گوشت قرمز گوسفند با ۳۳ درصد و گاو دورگ با ۲۳ درصد بیشترین نقش را داشته اند.
وی اضافه کرد: گاو اصیل بومی ، گاو بومی، بز و شتر از دیگر منابع تولید کننده شیر و گوشت قرمز در استان می باشند.