افزایش تولید گوشت قرمز در خوزستان
بیش از ۲۴ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شد.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با بیان این خبر افزود: در ۷ ماهه ابتدایی سال جاری ۲۴ هزار و ۴۸۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته است.
محمد مشکورزاده افزود: گوسفند با ۳۳ درصد بیشترین نقش را در تأمین گوشت قرمز استان دارا می باشد و پس از آن گاوهای دو رگ به خصوص دورگ های سیمنتال با ۲۳ درصد مقام دوم را به خود اختصاص داده اند.
وی ادامه داد: همچنین گاو اصیل ، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان می باشند.
مشکورزاده در با بیان اینکه گوشت قرمز یکی از مهمترین منابع تأمین کننده پروتئین است اظهار داشت: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از دام های پربازده، بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات این معاونت جهت افزایش تولید گوشت قرمز در استان می باشند.