افزایش تولید گوشت قرمز در خوزستان
گوسفند و گاو دو رگ بیشترین سهم را در تولید گوشت قرمز استان دارا می باشد.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با بیان این خبر اظهار داشت: در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری ۳۱ هزار و ۷۵۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته است.
محمد مشکورزاده افزود: گوسفند با ۳۳ درصد و پس از آن گاو دو رگ به خصوص دورگ نژاد سیمنتال با ۲۳ درصد بیشترین سهم را در تولید گوشت قرمز دارا می باشند.
وی ادامه داد: گاو اصیل، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان می باشند.
مشکورزاده تصریح نمود: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از دام های پربازده ، بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اهم تمهیدات و اقدامات صورت گرفته جهت افزایش تولید گوشت قرمز در استان می باشد.