jahad_header (5)

افزایش تولید گوشت قرمز در خوزستان

افزایش تولید گوشت قرمز در خوزستان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خوزستان  از رشد ۱/۲تولید گوشت قرمز در استان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان؛ عبدالامیر نیرومند ضمن اعلام خبر فوق اظهار داشت: در ۹ ماه ابتدایی سال جاری ۳۴ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱/۲ درصد رشد یافته است.

وی افزود: گاوهای دورگ با ۳۴ درصد بیشترین نقش در تامین گوشت قرمز استان را داراست و پس از آن گوسفند با ۳۱ درصد رتبه دوم استان را دارا می باشد.

وی در ادامه گاو اصیل، گاو بومی، شتر، گاو میش و بز را از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز استان برشمرد و تصریح نمود: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دومنظوره استفاده از دام های پر بازده با بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات موثر بر افزایش تولید گوشت قرمز در استان خوزستان می باشد


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.