افزایش تولید گوشت قرمز در استان خوزستان
در طی سال گذشته افزون بر ۴۲ هزار تن گوشت قرمز در استان خوزستان تولید گردید .
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان : معاون بهبود تولیدات دامی سازمان ضمن بیان مطلب فوق افزود: مقدار تولید گوشت قرمز در طی سال گذشته ۴۲ هزار و ۳۴۰ تن بوده که نسبت به سال ۱۳۹۵ که ۴۱ هزار و ۵۴۰ تن بوده حدود ۲ درصد افزایش داشته است.
محمد مشکورزاده اظهار نمود : گوسفند با ۳۳ درصد بیشترین نقش را در تأمین گوشت قرمز استان دارا می باشد و پس از آن گاو دو رگ با ۲۳ درصد مقام دوم را به خود اختصاص داده است .
وی تصریح نمود : گاو اصیل ، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان اس.
مشکورزاده یاد آور شد : گوشت قرمز یکی از مهمترین منابع تأمین کننده پروتئین بوده که این معاونت با اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره ، استفاده از دامهای پر بازده ،بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران ،سعی در افزایش تولید گوشت قرمز استان دارد.