jahad_header (5)

افزایش تولید گوشت قرمز در استان خوزستان

افزایش تولید گوشت قرمز در استان خوزستان

در طی سال گذشته افزون بر ۴۲ هزار تن گوشت قرمز در استان خوزستان تولید گردید .

بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان : معاون بهبود تولیدات دامی سازمان ضمن بیان مطلب فوق افزود: مقدار تولید گوشت قرمز در طی سال گذشته ۴۲ هزار و ۳۴۰ تن بوده که نسبت به سال ۱۳۹۵ که ۴۱ هزار و ۵۴۰ تن بوده حدود ۲ درصد افزایش داشته است.

محمد مشکورزاده اظهار نمود : گوسفند با ۳۳ درصد بیشترین نقش را در تأمین گوشت قرمز استان دارا می باشد و پس از آن گاو دو رگ با ۲۳ درصد مقام دوم را به خود اختصاص داده است .

وی تصریح نمود : گاو اصیل ، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان اس.

مشکورزاده یاد آور شد : گوشت قرمز یکی از مهمترین منابع تأمین کننده پروتئین بوده که این معاونت با اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره ، استفاده از دامهای پر بازده ،بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران ،سعی در افزایش تولید گوشت قرمز استان دارد.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.