افزایش تولید شیر و گوشت در خوزستان
گاوهای دو رگ و گوسفند در تولید شیر و گوشت قرمز استان نقش پررنگی داشته اند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: در سال جاری ۳۴۲ هزار و ۲۱۰ تن شیر در استان تولید شده که نسبت به سال گذشته ۴ و ۷ دهم درصد افزایش داشته است.
محمد مشکورزاده افزود: تولید گوشت قرمز نیز در سال جاری ۴۳ هزار و ۲۴ تن بوده است که نسبت به سال پیش ۲ و یک دهم درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: گاوهای دو رگ با ۴۰ درصد تولید شیر استان بیشترین سهم تولید را بر عهده داشته اند و پس از آن گاومیش با ۱۸ درصد در رتبه بعدی قرار دارد.
مشکورزاده اضافه کرد: در تولید گوشت قرمز، گوسفند با ۳۳ درصد نقش مهمی در تولید گوشت قرمز استان ایفا کرده و گاو دو رگ با ۲۳ درصد در مقام دوم تولید گوشت قرمز می باشد.
وی تصریح نمود: گاو اصیل ، گاو بومی، بز و شتر از دیگر منابع تولید کننده شیر و گوشت قرمز در استان می باشند.