jahad_header (5)

افزایش تولیدات کشاورزی با استفاده از کودهای تلفیقی96/8/24

 

افزایش تولیدات کشاورزی با استفاده از کودهای تلفیقی

در همایش توسعه پایدار کشاورزی بر تلفیق کودهای زیستی و شیمیایی تأکید شد.

رییس کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری کشور در همایش توسعه پایدار کشاورزی از تغذیه تلفیقی و جایگاه کودهای زیستی و آلی در حفظ محیط زیست سخن گفت و تصریح کرد: همه آحاد جامعه باید به غذای سالم دسترسی داشته باشند.

محمد علی ملبوبی با اشاره به اثرات مخرب کودهای شیمیایی بر منابع آبی و خاکی افزود:  بر اساس پژوهش های ۱۵ ساله استفاده از کودهای تلفیقی زیستی و شیمیایی به طور میانگین باعث افزایش ۱۰ درصدی تولید غلات، ۳۰ درصدی یونجه و سبزی و صیفی جات و ۳۰ درصدی باغات خواهد شد.

وی کاهش آلودگی محیط زیست، افزایش مقاومت در مقابل بیماری ها و افزایش کیفیت را از دیگر اثرات استفاده از این نوع کودها عنوان کرد و تصریح نمود: سالانه ۵/۴ میلیارد تومان در کشور  صرف مبارزه با سرطان می شود که استفاده از محصولات غذایی ناسالم یکی از عوامل ابتلا به آن می باشد.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.