افزایش تولیدات کشاورزی با استفاده از کودهای تلفیقی
در همایش توسعه پایدار کشاورزی بر تلفیق کودهای زیستی و شیمیایی تأکید شد.
رییس کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری کشور در همایش توسعه پایدار کشاورزی از تغذیه تلفیقی و جایگاه کودهای زیستی و آلی در حفظ محیط زیست سخن گفت و تصریح کرد: همه آحاد جامعه باید به غذای سالم دسترسی داشته باشند.
محمد علی ملبوبی با اشاره به اثرات مخرب کودهای شیمیایی بر منابع آبی و خاکی افزود: بر اساس پژوهش های ۱۵ ساله استفاده از کودهای تلفیقی زیستی و شیمیایی به طور میانگین باعث افزایش ۱۰ درصدی تولید غلات، ۳۰ درصدی یونجه و سبزی و صیفی جات و ۳۰ درصدی باغات خواهد شد.
وی کاهش آلودگی محیط زیست، افزایش مقاومت در مقابل بیماری ها و افزایش کیفیت را از دیگر اثرات استفاده از این نوع کودها عنوان کرد و تصریح نمود: سالانه ۵/۴ میلیارد تومان در کشور صرف مبارزه با سرطان می شود که استفاده از محصولات غذایی ناسالم یکی از عوامل ابتلا به آن می باشد.