jahad_header (5)

از تولید تا فرآوری برنج در دزفول

از تولید تا فرآوری برنج در دزفول

برداشت برنج از سطح ۴۳۴۶ هکتار شالیزارهای دزفول آغاز شد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با بیان اینکه  برداشت برنج از سطح ۴۳۴۶ هکتار از شالیزارهای دزفول آغاز شده، عمده رقم برنج کشت شده در این شهرستان را رقم محلی و عنبر بو عنوان کرد و گفت: برداشت این محصول به شیوه مکانیزه انجام می‌شود و تا اوایل آذرماه ادامه دارد

بهروز قمرزاده گفت: یکی از مزیت های مهم برنج شهرستان دزفول سلامت محصول تولیدی در این شهرستان می باشد به گونه ای که در اکثر مزارع برنج در سطح شهرستان از هیچ نوع سموم حشره کشی یا قارچ کشی استفاده نمی گردد.

وی اظهار داشت: برنج تولیدی در شهرستان معمولا توسط کارخانجات شالیکوبی مستقر در شهرستان فراوری و بسته بندی و برای مصرف به بازار عرضه می گردد.

قمرزاده تصریح نمود: برنج تولیدی استان خوزستان در سالهای اخیر سهم عمده ای از مصرف خانوارهای این استان را تأمین نموده و مردم استان علاقه بسیار زیادی به این نوع برنج داشته و نسبت به برنج های خارجی از طعم و مزه بهتری برخوردار می باشد.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.