jahad_header (5)

ارتقاء کیفیت نان های تولیدی در دزفول

ارتقاء کیفیت نان های تولیدی در دزفول

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: میتوان با بهره‌گیری از علوم جدید و کمک شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد کارگاه‌های آموزشی به منظور اصلاح روش پخت،  تجهیز نانوایی ها و بالا بردن کیفیت دستگاههای پخت ،کیفیت نان های تولیدی را افزایش داد.

به گزارش روابط عمومی سازان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول از برگزاری جلسه کارشناسی و تخصصی ارتقاء کیفیت نان های تولیدی در شهرستان  خبر داد و افزود: در راستای مصوبات کارگروه آرد و نان شهرستان مبنی بر بهبود کیفیت و سلامت نان، تحقیقات گسترده‌ای از طرف مرکز تحقیقات صفی آباد دزفول و دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بر روی گندم خوزستان و یافتن روش‌هایی برای بهبود و ارتقاء کیفیت نان ، بمنظور تولید نان مطلوب با ماندگاری بالا انجام گرفته است

قمرزاده با ارائه نتایج بررسی شده در خصوص ارتقاء کیفیت نان های تولیدی در شهرستان توسط مرکز تحقیقات و با اشاره به اینکه گندم تولیدی در استان خوزستان با داشتن بالاترین پروتئین و دارابودن گلوتن مرطوب کاملا مناسب برای تولید نان مرغوب می باشد، گفت: میتوان با بهره‌گیری از علوم جدید و کمک ازشرکت‌های دانش بنیان و ایجاد کارگاه‌های آموزشی به منظور اصلاح روش پخت،  تجهیز نانوایی ها و بالا بردن کیفیت دستگاههای پخت به هدف مورد نظر دست یافت، و همچنین با استفاده از آرد کامل به منظور تولید نان مرغوب یا رژیمی، تحولی در این صنعت ایجاد نمود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در ماههای آینده با استفاده از ۱۰ واحد الگویی در شهرستان با انجام عملیات بهسازی ،تکمیل و تجهیز واحد، ایجاد روشهای مناسب پخت، استفاده از آرد کامل و در نهایت گسترش اطلاعات بدست آمده به تمام نانوایی های شهرستان ،به زودی شاهد بالا رفتن و سالم سازی و ماندگاری نان های تولیدی شهرستان خواهیم بود.

 

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.