ارتقاء کیفیت نان در دزفول
در راستای بهبود و ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دزفول کارگاه آموزشی برگزار و از شرکت خمیر مایه دز بازدید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: در راستای بهبود زنجیره تولید نان برای ارتقای کیفیت نان تولیدی کارگاه آموزشی استفاده از خمیر مایه در فرآوری و تخمیر خمیر جهت پخت نان سالم برگزار و از شرکت خمیر مایه دز بازدید شد.
بهروز قمرزاده اظهار کرد: نشست های کارشناسی و تخصصی پیرامون ارتقای کیفیت نانهای تولیدی در دزفول در راستای استفاده از روشهای علمی برای بهبود کیفیت نان تولیدی شهرستان استمرار خواهد داشت.
وی افزود: یکی از برنامه های مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دزفول در سال ۱۴۰۳ در راستای تحقق شعار سال و پیام مقام معظم رهبری؛ ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دزفول و شهرهای اقماری حوزه شهرستان و روستاها است.