jahad_header (5)

ارتقاء کیفیت نان در دزفول

 

ارتقاء کیفیت نان در دزفول

در راستای بهبود و ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دزفول کارگاه آموزشی برگزار و  از شرکت خمیر مایه دز بازدید شد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: در راستای بهبود زنجیره تولید نان برای ارتقای کیفیت نان تولیدی کارگاه آموزشی استفاده از خمیر مایه در فرآوری و تخمیر خمیر جهت پخت نان سالم برگزار و  از شرکت خمیر مایه دز بازدید شد.

 

بهروز قمرزاده اظهار کرد: نشست های کارشناسی و تخصصی پیرامون ارتقای کیفیت نان‌های تولیدی در دزفول در راستای استفاده از روش‌های علمی برای بهبود کیفیت نان تولیدی شهرستان استمرار خواهد داشت.

 

وی افزود: یکی از برنامه های مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دزفول در سال ۱۴۰۳ در راستای تحقق شعار سال و پیام مقام معظم رهبری؛ ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دزفول و شهرهای اقماری حوزه شهرستان و روستاها است.

 

 

 

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.