ارتقاء کیفیت نان در دزفول با آموزش نانوایان
کلاس آموزشی ویژه واحدهای نانوایی در شهرستان دزفول برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کلاس آموزشی واحدهای نانوایی در خصوص کیفیت نان و رعایت نکات بهداشتی و استفاده از سیستم کارت خوان نانی نو در شهرستان دزفول برگزار شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: در این کلاس جهت آشنایی واحدهای نانوایی؛ آموزشهای لازم در خصوص کیفیت، بهداشت و مسائل ارتقاء کیفیت نان به حاضرین ارائه گردید .
بهروز قمرزاده گفت: مسائل و مشکلات نانوایان از جمله کاهش سهمیه آرد، سیستم نانی نو، گرانی خمیر مایه و ... بررسی شد و راهکارها و موارد قابل پیگیری از سوی مدیریت جهاد کشاورزی و نانوایان مشخص شد.