ارتقاء سطح کیفی نان در دزفول
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: برای بهبود کیفیت نان، اقداماتی مانند استفاده از آرد کامل و آموزش نانوایان برای پخت نان با کیفیت در شرایط بهداشتی، بازدیدهای دوره ای، نظارت و پایش نانوایی ها در دستور کار است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با اشاره به اینکه برای تهیه نان سالم و باکیفیت، مراحل تولید آرد از گندم بسیار اساسی است گفت: بازدید از نحوه ی فرآیند تولید آرد کامل در تهیه نان سالم و با کیفیت درکارخانه آرد شعله با حضور اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان و تعدادی از نانوایان انجام شد.
قمرزاده افزود: برای بهبود کیفیت نان، اقداماتی مانند استفاده از آرد کامل و آموزش نانوایان برای پخت نان با کیفیت در شرایط بهداشتی، بازدیدهای دوره ای، نظارت و پایش نانوایی ها در دستور کار است.