jahad_header (5)

اجرای طرح پایش و مراقبت بیماری KHV در مراکز پرورش ماهیان گرمابی خرمشهر

اجرای طرح پایش و مراقبت بیماری KHV در مراکز پرورش ماهیان گرمابی خرمشهر

رصد و پایش بهداشتی بیماری های KHV در در مراکز مزارع پرورش ماهیان گرم آبی خرمشهر، اجرا شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی  خوزستان: همزمان با حضور رئیس و کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری آبزیان استان در مراکز مزارع پرورش ماهیان گرم آبی خرمشهر، رصد و پایش بهداشتی بیماری های KHV در شهرستان خرمشهر اجرا شد.

رئیس اداره دامپزشکی خرمشهر گفت: مجتمع پرورش ماهیان گرم آبی شهید احمدیان خرمشهر دارای دو فاز مجزا بوده که در این مجتمع ۱۳۷ مزارع پرورش ماهیان گرم آبی فعال می باشد که در بازدید از مراکز پرورش ماهیان گرم آبی شهید احمدیان خرمشهر رصد و پایش بیماری‌ ویروسی KHV بهمراه نمونه برداری‌ و ارسال نمونه‌ها برای انجام آزمایشات تخصصی به آزمایشگاه مرجع منطقه‌ای دامپزشکی استان خوزستان صورت پذیرفت.

کاظم داودی افزود: توصیه‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای در خصوص مقابله و پیشگیری از بروز انواع بیماری‌های آبزیان با حضور مدیرعامل اتحادیه مجتمع شهید احمدیان و مسئول فنی بهداشتی مرکز پرورش ماهیان گرم آبی توسط رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان دامپزشکی خوزستان ارائه شد.

وی در پایان تصریح کرد: رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی، انجام ضد عفونی آب ورودی و خروجی به مزارع، تامین بچه ماهی مورد نیاز با مجوزهای بهداشتی از سوی دامپزشکی مهم ترین راه کنترل و پیشگیری از وقوع بیماری های آبزیان به ویژه بیماری های ویروسی در صنعت پرورش آبزیان محسوب می‌شود.

شایان ذکر است،  KHVیك بیماری ویروسی مختص ماهیان گرم آبی بوده و بطور طبیعی تنها از كپور معمولی و واریته های آن مانند ماهی كویی گزارش شده  و عوامل مهمی مانند درجه حرارت آب، حدت ویروس، سن ماهی و شرایط آن، میزان تراكم ماهی در استخر و عوامل استرس زا از قبیل حمل و نقل، تكثیر و كیفیت پائین آب می توانند در الگو و بروز بیماری نقش داشته باشد.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.