jahad_header (5)

آموزش و ارتقای مهارت‌های نانوایان در دزفول

 

آموزش و ارتقای مهارت‌های نانوایان در دزفول

 

نانوایان  شهرستان دزفول با بهداشت نانوایی ، ارتقاء کیفیت نان و  استفاده متعارف از دستگاه کارتخوان نانینو آشنا شدند.

به  گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی دزفول با بیان اینکه برگزاری کلاس برای نانوایان می‌تواند به عنوان یک فرصت عالی برای آموزش و ارتقای مهارت‌های نانوایان باشد گفت: کلاس آموزشی برای واحدهای نانوایی بربری و سنگک در سطح شهرستان دزفول برگزار شد.

بهروز قمرزاده افزود: در این دوره آموزشی در مورد بهداشت محل نانوایی و سلامت نانوایان، آموزش بالا بردن کیفیت نان، استفاده متعارف از دستگاه کارتخوان نانینو در تعداد مجاز خرید نان و عدم استفاده از کارتهای تکراری، استفاده از آرد کامل در تهیه نان های رژیمی و برخورد با متخلفین کم فروشی نان و خروج آرد از شبکه تولید و رعایت نکات بهداشتی؛ مطالبی ارائه گردید.

وی اظهار داشت: برگزاری کلاس برای نانوایان می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا مهارت‌های خود را بهبود دهند و با تکنیک‌های جدید تولید نان های با آرد گندم کامل( سبوس دار) جهت بالا بردن ارزش غذایی نان و جلوگیری از بیماریهای رایج مانند دیابت، سوء هاضمه و سرطان دستگاه گوارش آشنا شوند  همچنین این کلاس‌ها فرصتی برای تبادل تجارب و ارتباط با سایر نانوایان فراهم نموده و به عنوان یک راه برای ارتقای کیفیت تولید نان و افزایش رضایت مشتریان تلقی می گردد.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.