آموزش قدم به قدم کاشت کنجد به کشاورزان رامشیری
دوره آموزشی آماده سازی و تهیه بستر کاشت کنجد در شهرستان رامشیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامشیر گفت: دوره آموزشی آماده سازی و تهیه بستر کاشت کنجد با حضور۲۰نفر از کشاورزان پیشرو در مرکز خدمات عبدلیه شهرستان برگزار شد
مصطفی هنرمندیان افزود : دانه خوراکی کنجد با ۵۰ تا ۶۰ درصد روغن و ۱۹ تا ۲۵ درصد پروتئین دارای ارزش زیادی برای انسان و کنجاله آن با داشتن ۱۶ تا ۲۲ درصد پروتئین و مقدار زیادی کلسیم و فسفر برای دام ها بسیار مفید می باشد.
وی اظهار داشت : گسترش سطح زیر کشت کنجد مهم ترین گیاه روغنی تابستانه و اجرای تناوب گندم – کنجد کاهش علف های هرز، آفات و بیماری های گندم را در پی خواهد داشت
هنرمندیان تصریح نمود: از اهداف دوره می توان به آشنایی کشاورزان با مراحل کاشت دانه کنجد از قبیل آماده سازی زمین,نوع خاک,میزان بذر و روش کاشت,تاريخ كشت,تغذیه و کود دهی گیاه کنجد و آبیاری اشاره کرد.