jahad_header (5)

آموزش ارتقاء بهداشت و کیفیت نان در دزفول

 

آموزش ارتقاء بهداشت و کیفیت نان در دزفول

 کلاس آموزشی ارتقاء بهداشت و کیفیت نان برای واحدهای نانوایی شهرستان دزفول برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول از برگزاری کلاس آموزشی ارتقاء بهداشت و کیفیت نان برای واحدهای نانوایی شهرستان دزفول خبر داد و گفت: موضوعات مطرح شده در این کلاس، مباحث مهمی از جمله بهداشت فردی، بهداشت محیط کار، انتخاب مواد اولیه با کیفیت و روش‌های بهینه تولید نان به بحث و بررسی گذاشته شد.

 

بهروز قمرزاده افزود:  مدرسین با ارائه مطالب علمی و تجربیات عملی، نکات کلیدی را برای نانوایان تشریح کردند.


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.