آموزش ارتقاء بهداشت و کیفیت نان در دزفول
کلاس آموزشی ارتقاء بهداشت و کیفیت نان برای واحدهای نانوایی شهرستان دزفول برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول از برگزاری کلاس آموزشی ارتقاء بهداشت و کیفیت نان برای واحدهای نانوایی شهرستان دزفول خبر داد و گفت: موضوعات مطرح شده در این کلاس، مباحث مهمی از جمله بهداشت فردی، بهداشت محیط کار، انتخاب مواد اولیه با کیفیت و روشهای بهینه تولید نان به بحث و بررسی گذاشته شد.
بهروز قمرزاده افزود: مدرسین با ارائه مطالب علمی و تجربیات عملی، نکات کلیدی را برای نانوایان تشریح کردند.